« Tilbage / Hest / Ben- & hovbeskyttelse / Klokker til hest

Kieffer Cooling Bell Boot

DKK 1.290,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Fejr med os!
700kr: -15% EKSTRA på Horze & B Vertigo & -7% på næsten alle andre mærker
1400kr: -20% EKSTRA på Horze & B Vertigo & -10% på næsten alle andre mærker
Kopier kode: AUTUMN-DEAL
Spar fra 700kr købsværdi 15% på Horze og B Vertigo og 7% på næsten alle andre mærker. Spar fra 1400kr købsværdi spar 20% på Horze og B Vertigo og 10% på næsten alle andre mærker. Kan ikke kombineres med andre værdikuponer. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmæssigt reducerede værdi af varerne. Gælder ikke for udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder til og med 09.09.2024.
Farve: Blue
Blue Kieffer Cooling Bell Boot
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Kølende hovklokkestøvle til at lindre inflammatoriske sygdomme.

Kieffer's Cooling Over-Reach Boots – der kombinerer innovation med medicinske fordele Sættet indeholder et par Kieffer's Cooling Boots farvet i blåt og lavet af glat Kiefferpren foret med touch tape Og to par kølepuder, alle pakket i en praktisk taske. Dette nye produkt ligner måske konventionelle støvler – men er et intelligent produkt, der hjælper med at lindre heste, der lider af inflammatoriske hovsygdomme. Støvlerne har integrerede kølepuder, der hjælper med at lindre varme i hoven, forårsaget af betændelseslidelser, for eksempel forfangenhed. Støvlerne kan bruges til at forhindre disse problemer såvel som til terapeutiske formål. Støvlerne hjælper med at afkøle og give aflastning, og de er så nemme at bruge – du skal blot passe støvlen, som du ville gøre med en almindelig overrækkende støvle. Dette innovative nye design betyder, at tidskrævende metoder og ubekvemme metoder som vandbade eller køleforbindinger nu hører fortiden til.

Egenskaber:

  • Kieffer's Cooling Boot er blevet testet af forskellige dyrlæger, som har klassificeret dette produkt som værdifuldt til medicinsk brug.
  • Udover at bruge støvlen til behandling af fangstbetændelse, er Kieffer's Cooling Boot velegnet til behandling af flere andre lidelser, der resulterer i øgede hovtemperaturer, og som kan hjælpes af kølende effekter.
  • Terapi af hovvæggen corium
  • Behandling af hovabcesser
  • Terapi i tilfælde af øget påvirkning på grund af sportsaktivitet - spring, eventing, udholdenhed og polo
  • Følsomhed efter skoning eller hovbehandling

Teknisk beskrivelse:

Kiefferprene materiale, touch tape.

Produkt-ID: 344715

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: