« Tilbage / Hest / Grimer & Træktove / Lædergrimer

Kentucky Horsewear læder anatomisk grime

DKK 905,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 2 )
Bedste Pris
Bedste Pris
600kr: -15% rabat på Horze & B Vertigo
1000kr: -6% EKSTRA & -20% på Horze & B Vertigo
Kopier kode: SAVEMORE
Spar fra 600kr købsværdi 15% på Horze og B Vertigo. Spar fra 1000kr købsværdi spar 20% på Horze og B Vertigo og 6% på næsten alle andre mærker. Kan ikke kombineres med andre værdikuponer. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmæssigt reducerede værdi af varerne. Gælder ikke for udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder til og med 28.10.2024.
Farve: Brown
Brown Kentucky Horsewear læder anatomisk grime
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Den anatomisk formede lædergrime har et bredere nakkestykke bag ørerne.

Den anatomisk formede lædergrime er lavet af kunstlæder (100% dyrevenligt). Dette kunstlæder er vand- og smudsafvisende, går ikke i stykker og ændrer ikke farve. Det er mere fleksibelt end ægte læder og derfor meget behageligere at bruge. Da det ikke absorberer vand, er denne grime perfekt til vask af heste. Den anatomisk formede grime har et bredere nakkestykke bag ørerne, hvilket fordeler trykket over et større område. Næseremmen er lavet af rullet kunstlæder. Størrelsen kan justeres på venstre og højre side af hovedet. Den anatomiske grime har en guldfarvet plade med vores indgraverede logo. Den kan vendes og tilpasses. Alle lukninger er guldfarvede og passer perfekt til Kentucky Horsewears træktove.

Egenskaber:

  • Kunstlæder (100% dyrevenligt)
  • Vand- og smudsafvisende
  • Anatomisk nakkestykke
  • Justerbar to steder
  • Pladen kan indgraveres

Vaskeanvisning:

Den anatomiske grime kan rengøres med Kentucky Horsewear Tack Cleaner. Det er specielt udviklet til at rengøre vores kunstlæder. Meget nemt og effektivt! Brug ikke glycerinsæbe.

Produkt-ID: 326418

Læs anmeldelser:

Farve: