« Tilbage / Hest / Hestedækken / Regndækkener

Horseware Rambo Udedækken, 0 gram, sommerkollektion

DKK 1.650,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
600kr: -15% rabat på Horze & B Vertigo
1000kr: -6% EKSTRA & -20% på Horze & B Vertigo
Kopier kode: AUTUMN-DEAL
Spar fra 600kr købsværdi 15% på Horze og B Vertigo. Spar fra 1000kr købsværdi spar 20% på Horze og B Vertigo og 6% på næsten alle andre mærker. Kan ikke kombineres med andre værdikuponer. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmæssigt reducerede værdi af varerne. Gælder ikke for udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder til og med 14.10.2024.
Farve: Navy/Grey
Navy/Grey Horseware Rambo Udedækken, 0 gram, sommerkollektion
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Regndækken til sommer og efterår. Med et fuldt reflekterende stribe, holder vores Nightrider teknologi din hest sikker fra morgen til aften.

Det vandtætte, åndbare softshellmateriale forhindrer hesten i at blive våd af sommerregnen, eller i at fryse når temperaturen falder over natten. Nye egenskaber ved manken, tilbyder forbedret frihed for nakken og manken, og modvirker trykpunkter og friktion. Polyester mesh på siderne sikrer maksimal åndbarhed og luftcirkulation, som beskytter din hest mod overophedning på varmere dage. Elastiske krydsgjorde tilbyder forbedret pasform med en let krydset bringelukning til at fjerne presset fra skuldre og brystområde. Blødt polyester på man, hale og skuldre giver komfort, og den aftagelige fleeceforing på det aftagelige nakkestykke giver ekstra varme. Desuden er tæppet udstyret med et udtageligt 100 g-for, der holder den øverste del af ryggen og især den følsomme nyreregion varm.

Egenskaber:

  • Polyester mesh på siderne
  • Refleks nylon insatser
  • Vandtæt
  • Åndbart
  • Fås i 2 farver
  • V-bringelukning
  • Halesnor kan tørres af
  • Aftagelig halsstykke, aftagelig fleeceforing

Teknisk beskrivelse:

Med polyester mesh i siderne, og indsats af 190D refleks nylon. Dette dækken fåes med 100 gram fyld og en silkeagtig polyesterforing (ingen fleeceforing).

Produkt-ID: 312681

Læs anmeldelser:

Farve: