« Tilbage / Rytter / Ridetøj til dame / Jakker og Frakker / Rideveste

Ariat Rebar Duracanvas isoleret damevest

DKK 869,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 17% EKSTRA på Horze & B Vertigo!
Kopier kode: BEST-DEAL
Gælder i appen og i onlinebutikken: 900 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 21.10.2024.
Farve: Walnut
Walnut Ariat Rebar Duracanvas isoleret damevest
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Lettere, hurtigere, stærkere gear konstrueret til at arbejde lige så hårdt, som du gør. Denne hårdtarbejdende vest er skåret af Ariats hårde som negle, fleksible strækkanvas, og har en isoleret foring, der holder dig varm, og en ekspert sømkonstruktion for at holde dig i bevægelse. En speciel finish holder vind og vand ude og modstår slid og pletter. Premium look og følelse med ekspert opmærksomhed på detaljer hele vejen igennem.

Egenskaber:

  • ToughMax™ fleksibelt stræklærred giver det ultimative inden for komfort og 2X mere holdbarhed DuraStretch™-stof til holdbar flex Vind- og vandafvisende med åndbarhed Vindafvisende Slidbestandig Pletfrigørelsesteknologi for nem vask Trippelnålssyet for ekstra holdbarhed 9 oz ToughMax™ stræklærred med vandafvisende finish Stretch nylonfor med 180 g isolering Ribbet søm Lynlås hånd- og brystlommer Indvendig brystlomme

Teknisk beskrivelse:

68% bomuld, 30% polyester, 2% spandex

Produkt-ID: 345756

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: